Europe Magic Wand

Vi återupplivar arvet från Hitachi Magic Wand

Europe Magic Wand

Tekniska specifikationer, tester, FAQ och CE-märkning.

Europe Magic Wand är först och främst en massageapparat utvecklad med fokus på funktionalitet, kvalitet och design. Produktens egenskaper är kompromisslösa.

Europe Magic Wand är en vibrator av ”ball-top”-typ. Det japanska märket Hitachi introducerade sin ball-top-vibrator på den amerikanska marknaden i början av 70-talet. Hitachi Magic Wand tillverkades som en axelmassager, men blev snabbt en ikon i ”frigörandet av den kvinnliga orgasmen”, tack vare den populära orgasmexperten Betty Dodson.

Ball-top-vibratorn är nu välfylld på orgasmbanor och en storsäljare på den amerikanska marknaden – med sina smeknamn, ”The Cadillac” och ”The Queen of Vibrators”. På senare år har den ikoniska magiska pinnen dykt upp i serien Sex and the City och boken Fifty Shades of Grey.
Hitachi Magic Wand fanns att köpa i USA fram till 2013.

Europe Magic Wand föddes ur frustration över bristen på en laglig och säker Magic Wand för den europeiska marknaden. I början ville vi hitta en 230 V stav som var laglig att sälja och använda i Europa.

Vi testade allt vi kunde hitta. Efter ett år gav vi upp försöken och bestämde oss för att göra vår egen. Det tog ytterligare ett år att utveckla den elektronik som behövdes för att vår massageapparat skulle bli godkänd för försäljning i Europa. Vi sålde den första Europe Magic Wand i januari 2012.

Idag använder experter Europe Magic Wand som ett riktmärke när de testar nya produkter på marknaden. Det gör oss stolta. Vi är också stolta över att vår Magic Wand rankas bland de 5 bästa bästsäljarlistorna hos våra återförsäljare.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
1

Mjukt huvud i 1,5 mm silikon + 6 mm PU-skum

2

Gjutet aluminiumhuvud

3

Pendelns vikt

4

Flexibel metallfjäder minskar vibrationer i axeln

5

Monteringen är gjuten med silikon för att minska buller

6

Ventilation

7

Kraftfull motor 6 – 30W i tyst fjädring

8

6 hastigheter 3000 – 6000 varv/min

9

Hygienisk knappdesign för enkel rengöring

10

Knapparna är formade så att de kan hittas i mörker

11

Strömförsörjning 5 – 30W

12

Längd 32cm.
Vikt 667g

13

Ftalatfri ABS-plast

14

Nätanslutning och ingen laddning

15

Lång kabel för extra rörelsefrihet

En stor förbättring jämfört med befintliga modeller

Bara ett år efter lanseringen av Europe Magic Wand fick vi ett stort erkännande från Betty Dodson, som proklamerade att vår Magic Wand var en förbättring av alla befintliga modeller. TACK! Vi är mycket stolta över denna briljanta recension som Betty Dodson gav Europe Magic Wand-vibratorn 2013:

”Jag har experimenterat med många olika typer av vibratorer men kom fram till att Magic Wand från Hitachi var bäst. Men när jag drev grupper i Amsterdam, Köpenhamn och Oslo var vi tvungna att använda omvandlare som så småningom förkortade vibratorns livslängd. Men ingen brydde sig om att göra en europeisk modell, och ändå krävde kvinnorna sina wands.

Efter årtionden har detta förändrats! En kvinnlig ingenjör från Danmark och hennes team har tagit de europeiska kvinnornas sexuella välbefinnande på allvar och skapat en Magic Wand för dem.

Äntligen har våra europeiska systrar en egen wand med rätt ström och förbättrade hygieniska detaljer. Och jag måste tillägga att européerna inte har väntat förgäves. Europe Magic Wand är en stor förbättring jämfört med de befintliga modellerna!”

Med kärlek

Starka vibbar

Nördig passion med användaren i fokus

Vad kännetecknar en bra produkt? Med en bakgrund inom teknik tycker vi att de viktigaste faktorerna är funktionalitet, kvalitet och uppmärksamhet på detaljer. Funktionalitet är förutsättningen för en produkt som håller länge och något som vi aldrig kompromissar med. Det är detta som skiljer ett one-night-stand från ett livslångt förhållande.

Kvalitet är nödvändigt för en produkt som inte bara hamnar i lådan, utan snarare används om och om igen. Det är också oerhört viktigt att en produkt inte innehåller farliga ämnen och är säker att använda.

Vi är kanske det enda företaget i vår bransch som publicerar vår dokumentation (2015) för ftalater och CE. Det är viktigt för oss att du som användare inte är osäker. Tester för farliga ämnen och CE-krav.

Det är de små detaljerna som gör den dagliga användningen av en produkt njutbar. De är inte nödvändigtvis det första du lägger märke till. Kanske lägger du aldrig märke till dem, men du skulle säkert märka om detaljerna saknades.

Europe Magic Wand skapas på grundval av att lyssna på användarens behov: användarundersökningar och testning av hypoteser. Analys av vibrationer, material och fysiologi är bara några av de element som används i den kontinuerliga utvecklingen av våra produkter.

Våra användare ger feedback om funktionaliteten – och vi lyssnar. Denna funktionsdrivna innovation hjälper massageapparaten att leva upp till förväntningarna och hålla vårt mål i sikte. Vi har gett denna utveckling en kvalitetsstämpel som vi kallar ”Strong Vibes”.

I vårt Vitalitetslabb kontrollerar vi alla rapporterade fel som våra användare hittar. Samarbete med våra dedikerade leverantörer är därför en utmärkt källa för att ständigt förbättra våra produkter. På utsidan har Europe Magic Wand behållit sin stil och sitt utseende, men vi har utvecklat och lagt till massor av små detaljer genom åren som har förbättrat funktionaliteten.

De flesta av dessa förbättringar har gjorts inuti och har bland annat gjort Europe Magic Wand otroligt tyst med tanke på dess kraft. Feedback från användare har också påverkat tillägget av en längre sladd och enklare rengöringsförmåga.

electric magic wand

Original Europe Magic Wand såld fram till maj 2017

electric magic wand

Original Europe Magic Wand såld efter mars 2017

Ett annat exempel är optimeringen av vår knappdesign, för vissa en liten detalj. Vissa konkurrenter lägger till en ljuskomponent för att visa hastighetsvariationer, men vi är av övertygelsen att vibratorn inte ska dra till sig onödig uppmärksamhet, utan att manövreringen måste vara intuitiv, även i mörker.

Därför har vi format både + och – på ytan så att användarna enkelt kan skilja mellan de två knapparna. De har en konvex och konkav yta som säkerställer att användarna inte behöver titta på vibratorn under drift. Dessutom är knapparna gjorda av en integrerad bit silikon för enkel rengöring.

För att säkerställa att du köper en original Europe Magic Wand och originaltillbehör rekommenderar vi användare att köpa via vår webbutik eller från en av våra officiella leverantörer. Det enklaste sättet att känna igen en original Europe Magic Wand är genom att markera knappen eller dess svarta låda. Det finns två versioner av knappen för Europe Magic Wand.

Vad kännetecknar en bra vibrator?

Det är de djupa och lugnande vibrationerna som har gett den ball-top-vibratorn dess goda rykte.

Användare har dock ibland bett om mindre kraftfulla vibrationer än de som ges av Hitachi Magic Wand-vibratorn. Det är därför Europe Magic har 6 hastigheter att utforska.

Hitachi Magic Wand hade två hastigheter. Den innehöll samma kraft som finns i hastigheterna 5 och 6 på Europe Magic Wand.

Vibrationsdjupet kommer från kombinationen av vikt i massageapparatens pendel och huvud. Vi har inte kompromissat eller ändrat huvudet till plast som med många andra Magic Wands. Huvudet är tillverkat av gjuten aluminium och målat så det är hygieniskt och motståndskraftigt.

hitachi magic wand for sale

Sex, säkerhet och CE-märkning

Din säkerhet är viktig för oss

Säkert sex är ofta förknippat med skydd mot sjukdomar och graviditet.
När du använder elektriska apparater är säkerheten ett allvarligt problem. Många inser dock inte att sexleksaker måste uppfylla säkerhetskraven. Det finns många sexleksaker och Magic Wands på marknaden som inte uppfyller de lagkrav som krävs för CE-märkning.

Före 2012 fanns det inget Magic Wands på den europeiska marknaden som levde upp till standarderna för en CE-märkt massageapparat.

I samband med utvecklingen av Europe Magic Wand var det särskilt viktigt att den elektriska massageapparaten uppfyllde EU-lagstiftningens krav på säkerhet och därmed CE-märktes.

För närvarande är det, så vitt vi vet, endast den danskproducerade Europe Magic Wand som publicerar dokumentation. Så du kan vara säker på att du köper en produkt som är noggrant testad av en oberoende myndighet. Det är denna dokumentation som ligger till grund för att vi kan CE-märka Europe Magic Wand och därmed marknadsföra och sälja Europe Magic Wand inom EU (EES).

Se Europe Magic Wand-dokumentation för CE

CE-märkning

En elektrisk apparat kan endast CE-märkas när den uppfyller EU:s lagstiftning och standarder för elektriska apparater. Enheter som körs på 230V nätspänning måste uppfylla mycket strängare krav om de körs på batteri.

Ett tillgängligt snabbtest är att kontrollera om ”Rated Voltage” och ”Rated Power” finns på etiketten. Om denna information saknas kan du vara säker på att enheten inte uppfyller kraven i CE-direktiven. Produkten kommer därmed inte att vara laglig att sälja eller använda i EU.

strongest magic wand

Större rörelsefrihet

Den elektriska sladden ser till att du har vibrationerna när du behöver dem.

Den fria rörligheten är viktig. Det är därför Europe Magic Wand har en 236 cm lång kabel för extra spontanitet.

Vi kommer inte att kompromissa med de kraftfulla vibrationerna och har därför inte introducerat en batteriversion. Enligt vår mening bör daglig användning inte avbrytas av behovet av att ladda Magic Wand. Detta är viktigt för att undvika situationer där du får slut på batteri vid obekväma tidpunkter. Efter användning är det viktigt att användaren kan lägga tillbaka massageapparaten i lådan, redo för nästa gång.

Livslängden på de flesta batterier försämras kraftigt efter 1-2 år. Europe Magic Wand är gjord för att hålla mycket längre och är gjord för den europeiska franska kontakten på 230 V. Europe Magic Wand fungerar också med 110 V. Det finns också en brittisk plug-version.

Med Europe Magic Wand finns det ingen klumpig transformator att brottas med: du får en snygg kontakt.

hitachi power wand massager

Förbättrad hygien

Vi vet att vibratorn kommer att användas mer än ömma muskler, så Europe Magic Wand är utrustad med ett avtagbart, mjukt silikonhuvud för enkel rengöring och byte av tillbehör.

Alternativt kan du uppgradera din Europe Magic Wand med Genio. Genio är tillverkad av ett silikonmaterial med varierande texturer. Den behandlade ytan är matt och mjuk.

strongest magic wand

100% silikon

Det avtagbara silikonlocket är tillverkat av 100 % ftalatfritt silikon (yttre) och är utformat för att likna locket som används på den gamla Hitachi Magic Wand. Skillnaden är att Hitachis yttre huvud var tillverkat av ett relativt hårt plastmaterial. Detta gjorde det svårt att ta bort.

Vi har gjort det yttre av 100% silikon, då vi inte är fans av plast direkt på huden. Det inre huvudet är tillverkat av EVA-skum: samma som finns i madrasser.

Bollens runda design känns skön och mjuk mot huden och intima områden.

Lätt att rengöra

Silikonhuvudet är avtagbart och därmed lätt att rengöra och desinficera.

De specialdesignade tillbehören för Europe Magic Wand, inklusive silikonhuvudena, Genio, Genius och Silky Touch är gjorda av 100 % silikon och ännu lättare att rengöra.
Silky Touch är ett alternativ till Vintage Touch men kan även tvättas på insidan.

Lamellerna inuti Silky Touch håller ner huvudets vikt, vilket gör det mjukare som om det vore av solid silikon som Genio och Genius.

Vintage Touch with EVA foam inside

Vintage Touch med EVA-skum inuti

Vintage Touch surface

Vintage Touch-yta

Silky Touch inside

Silkeslen touch på insidan

Silky Touch surface

Silky Touch-yta

Genio and Genius

Genio och Genius

 • Skaffa magi

Vibrationer och hur de känns

Här är en (visserligen nördig) teknisk genomgång av vad vibrationer är och varför de skiljer sig mycket från ett Magic Wand till ett annat.

Man kan känna en vibration från en magisk som ett resultat av de val som gjorts i designen. Uppfattningen av den resulterande vibrationen är naturligtvis individuell, men det finns en anledning till att arvet från Hitachi Magic Wand bevaras i Europe Magic Wand.

Vårt tillvägagångssätt har varit att bevara de parametrar som har en direkt inverkan på skapandet av vibrationer. Med Europe Magic Wand kan vi identifiera följande parametrar som alla har en inverkan på vibrationernas egenskaper och hur de upplevs på huden.

Följande val kommer alla att påverka parametrarna för vibrationer som kan mätas och beskrivas enligt följande:

1. Material och design av massageapparatens huvud

Levereras med avtagbart huvud (Vintage Touch)

Europe Magic Wand (EMW) kommer med ett avtagbart huvud som består av ett tunt, 100% silikonskikt med en mjuk yta och en insida av 6mm PU-skum. Vi kallar detta huvud ”Vintage Touch”. Den kan köpas som reserv för EMW.

Detta tillbehör är närmast det som finns på Hitachi Magic Wand som var tillverkat av ett tunt plastskikt med 6 mm PU-skum inuti. Plasten gav dock ytan en mycket hårdare känsla.

Vi använder inte plast eftersom det skulle kräva användning av ohälsosamma mjukgörare.

Vintage Touch

Tillbehör: Välj mellan tre typer av vibratortuber

Det finns tre typer av huvuden för Europe Magic Wand, var och en med sina egna egenskaper och effekter.

Genio och Genius är tillverkade av medelmjukt silikon med en silkeslen matt yta. De är båda gjorda av 100% silikon och gjutna så att de passar huvudet på EMW.

Silky Touch är utvecklad som ett mer hygieniskt alternativ till Vintage Touch. Vintage Touch är som sagt tillverkad av ett lager PU-skum på insidan och är därför inte så lätt att rengöra.

Silky Touch simulerar PU-skummet invändigt med lameller i silikonet. Detta gör huvudena mjukare och lättare. Genio är tillverkad i solid silikon som överför vibrationerna helt utan förlust men väger mer.

electric magic wand

Tillbehör från tredje part och provning av farliga ämnen

Tredje parts tillbehör till EMW är gjorda för att monteras med det vita silikonhuvudet som följer med EMW. Denna lösning är inte optimal, eftersom tillbehöret inte sitter säkert, vilket orsakar energiförlust. Detta innebär att högre hastighet behövs, vilket innebär att mer buller skapas.

Genio, Genius och Silky Touch är gjorda för att monteras direkt på EMW:s metallhuvud. Vibrationer överförs utan förlust, vilket innebär att EMW kan arbeta med lägre hastighet och generera samma kraft med mindre buller, vilket ger en trevligare upplevelse.

Third Party Accessories

Vi testar för farliga ämnen i våra tillbehör

Även om vi tillverkar våra egna tillbehör kontrollerar vi fortfarande råvarorna för att säkerställa att de är giftfria.

Se dokumentationen här:

BPA Free

2. Vikten på massageapparatens huvud

Varje massageapparat har en naturlig frekvens som gör att den vibrerar mer än vid andra frekvenser.

Med en massageapparat är det särskilt utmanande eftersom flera delar måste arbeta tillsammans. Till exempel enhetens axel, huvud och komponenter. Massageapparatens huvud måste svänga, medan resten av apparaten inte ska göra det, så separationen mellan huvudet och skaftet är av stor betydelse för hur bekväm enheten känns i handen.

wand

Vikten på Europe Magic Wands huvud, skaft, den excentriska vikten och separationen mellan huvudet och skaftet kommer alla att påverka hur vibrationer uppfattas.

Vikt på huvudet på Europe Magic Wand:

 • Metalhead + Övrigt 100g
 • Excentrisk vikt plus skaft 19g
 • Silikonhuvud + skum 33g
 • Totalt 152g

3. Tyngdpunkt för pendelvikt

När något roterar finns det alltid en vibration. Ju bättre balans, desto mindre vibrationer. Denna obalans är hela syftet med en massageapparat.

Europe Magic Wand har en pendelvikt på 16g (+3g för skaftet). Pendelviktens utformning avgör hur mycket tyngdpunkten förskjuts från rotationscentrum. Den är förskjuten med 5,75 mm för EMW.

wand

Förhållandet mellan 16 g och förskjutningen på 5,75 mm från rotationscentrum, plus den totala vikten av Europe Magic Wands huvud bestämmer huvuddelen av vibrationerna. Hastigheten kan varieras, vilket ger många inställningar. För att få en uppfattning om dessa skillnader, här är en översikt över de mätbara parametrarna: Vibrationstester

De återstående parametrarna nedan kan också påverka vibrationer. Men på grund av designen har dessa influenser minskat kraftigt.

4. Separering av massageapparatens axel från huvudet

Europe Magic Wand har en kraftfull metallfjäder som separerar skaftet från det vibrerande huvudet. En fjäder är optimal för att undvika onödiga vibrationer i axeln.

Fjädern är utformad med ett avstånd mellan spolarna för att undvika onödigt ljud när massagerns huvud vibrerar upp och ner. Fjädern är unik då den tillåter vibrationer i alla riktningar: x, y och z, där en mjukgjuten led främst tillåter vibrationer i x- och y-led, men överför i stort sett allt i z-led.

best magic wand massager

5. Den fysiska utformningen av hela massageapparaten och dess totala vikt

När huvudet på Europe Magic Wand vibrerar överförs vibrationer genom fjädern till axeln. Om konstruktionen är effektiv kommer vibrationerna att vara minimala, vilket ger en bekväm upplevelse när du håller i skaftet.

Europe Magic Wand

Med Europe Magic Wand börjar axeln vibrera när motorn går med cirka 2800-3000 RPM: axelns frekvens när massageapparaten inte används, det vill säga ungefär hastigheten på växeln 1. Vi har dock kommit fram till att växel 1 bör ligga på ett så lågt varvtal som möjligt för att ge ett så brett varvtalsområde som möjligt (ca 3000-6000 varv/min). Det betyder att axeln kan vibrera i växel 1, men hastigheten är så låg att den knappt märks.

Vid montering av tillbehör på EMW kommer egenfrekvensen att ändras och vibrationer från huvudet och axeln kommer att skilja sig från ovanstående beskrivning. Eftersom EMW har 6 hastigheter kan en lämplig hastighet alltid hittas.

6. Inverkan av motoreffekten

Kraftfulla vibrationer är avsiktliga. Det kräver en motor och en strömförsörjning som kan leverera den kraft som krävs under stress.

Motorn måste vara tillräckligt kraftfull för att undvika en minskning av hastigheten när den är laddad, dvs om motorn går med 6000 RPM (varv/minut) utan belastning, så kommer en kraftfull motor att gå med 5950 RPM när den är fullastad. En svag motor eller strömförsörjning gör att hastigheten sjunker, till exempel till 5000 RPM.

På baksidan av Europe Magic Wand är den nominella effekten som anges på etiketten 15W. Detta är effekten vid vanlig användning (medelhögt tryck mot huden). Vid kraftig belastning stiger effekten till upp till 30W.

Vid arbete helt utan belastning använder EMW 7-8W (högsta hastighet), vilket är mycket lågt tack vare den supereffektiva motorn. Verkningsgrad är ett uttryck för hur mycket av den deponerade kraften i motorn som blir mekanisk och inte värme.

electric magic wand

Strömförbrukning vid användning vid högsta hastighet med varierande tryck på huden:

 • Utan belastning 7-8W
 • Medelhög belastning 15W
 • Hög belastning 22W
 • Extremt hög belastning 28W

Strömförsörjningen i Europe Magic Wand är utformad för att leverera upp till 30W vid toppbelastningar, tillräckligt för motorbehov.

Om belastningen under en längre period överstiger 25W, stängs strömförsörjningen tillfälligt av och slås på igen efter lämplig kylning. Detta kommer dock normalt inte att hända.

7. Motorvarvtal

Ovanstående punkter beskriver alla fasta attribut som påverkar hur vibrationerna känns mot huden. De kan inte ändras utan en total omdesign av produkten. Motorvarvtalet är den enda parametern som ändras under användning.

Hastigheten påverkar hur mycket känsel Europe Magic Wand levererar till kroppen. Men som framgår av mätdiagrammet nedan är amplituden ofta större vid lägre hastigheter. Denna större rörelseamplitud kommer att ge en bekvämare och djupare vibration än vid högre hastighet.

8. Amplitud

Amplituden beskriver hur mycket huvudet på Europe Magic Wand rör sig fram och tillbaka vid normal användning. Ett högre värde kommer att uppfattas som penetrerande och lägre värde som milt.

Om Europe Magic Wand är tungt lastad kommer det inte att vara någon stor skillnad i detekteringen av amplitudmätning, eftersom den kraftfulla motorn och strömförsörjningen kommer att leverera mer kraft. Med en svag massageapparat kommer en tung belastning att få amplituden att minska.

För Europe Magic Wand är amplituden cirka 1-2 mm beroende på frekvensen (motorns hastighet), dvs huvudet rör sig upp och ner på huden med 1-2 mm, praktiskt taget oberoende av belastningen.

Genom att ändra hastigheten från 1 till 6 kan den penetrerande effekten varieras.

I följande tabell kan mätningar ses för amplituden både på sidan och ovanpå huvudet. Detta beror på att många använder vibrationerna från toppen av massageapparatens huvud.

wand

9. Hastighet

När det gäller den mänskliga uppfattningen av vibrationer är mängden amplitud och acceleration bättre värden än hastigheten. Amplituden upplevs som genomträngande och accelerationen uppfattas som kraft. Därför har vi inte fokuserat på att mäta hastighet.

10. Acceleration

Det bästa sättet att mäta styrkan på vibrationer är med en mätning av accelerationen. Effekten kan dock uppstå både vid en långsam hastighet (frekvens) med hög amplitud eller låg amplitud vid hög hastighet.

Din preferens är naturligtvis en smaksak, men Europe Magic Wand är byggd för att ha en generellt stor amplitud med en variabel hastighet som kan varieras upp till 6000 RPM. Här kan du få en känsla av vilka vibrationer som faller in i människors smak. Se Pinterest-recensioner.

Pinterest Reviews

11. Frekvens

Som nämnts har Europe Magic Wand 6 hastigheter från cirka 3000-6000 RPM.

Vissa Magic Wand har ökat hastigheterna till 7-8000 varv per minut, men detta är inte en väg vi har tagit eftersom detta skulle kräva kompromisser. Till exempel amplituden som upplevs som en djup vibration. Enligt vår mening är 6000 RPM tillräckligt med den givna excentriska vikten.

Lägre hastigheter är inte möjliga eftersom detta skulle leda till en stark vibration av skaftet snarare än massageapparatens huvud.

 • Vibrationsnivån är justerbar

  Det finns 6 olika hastigheter mätt med RPM (varv per minut). RPM är ett mått på rotationsfrekvensen och denna rotation är viktig för att bestämma hur vibrationen känns.

 • 3000 varv/min – 6000 varv/min

  Europe Magic Wand kan ställas in i steg från cirka 3000 rpm till 6000 rpm, vilket innebär att enheten kan användas efter dina behov.

 • Mjuka, kraftfulla och alltid djupa vibrationer

  Vissa vill ha milda, lätta och lugnande vibrationer, andra vill ha mycket kraftfulla vibrationer. Europe Magic Wand är unik eftersom den alltid levererar djupa vibrationer. Variationen mellan hastigheterna kan vara avgörande för individens orgasm! Experiment.

 • På/Av och kontrollknappar

  Med hjälp av strömknappen kan du slå på och stänga av enheten. Detta är en ny funktion som installerats på grund av ändringar i EU-förordningen. På den tidigare modellen av Europe Magic Wand fanns det bara en + och – knapp.

 • Växla mellan hastigheter

  Dessutom är det enkelt att ändra enhetens hastighet. Tryck på + för att öka hastigheten och – för att minska hastigheten. Knapparna är gjorda så att du enkelt kan använda dem utan att behöva titta. Du kan helt enkelt känna efter rätt knapp.

12. Mätvärden

Här kan du se en serie mätningar: amplitud, acceleration, frekvens och ljudnivåer för ett antal Magic Wands: Vibrationstester.

Mätvärden är en sak och personlig smak en annan. Det är den djupa vibrationen (amplituden på massageapparatens huvud) som Europe Magic Wand är känd för. Vi beskriver dem som ”Kraft som får dig att le”. Som beskrivs under ”Motorvarvtal” får du inga djupa vibrationer utan en kraftfull motor.

Jag har inte hört talas om några kvinnor som inte har fått orgasm med hjälp av Europe Magic Wand. Det är ett fantastiskt instrument.

Vanliga frågor.

Ja, alla tillbehör som passar Hitachi Magic Wand kommer också att passa Europe Magic Wand.

Europe Magic Wand-tillbehör som Genius, Genio och Silky Touch kommer att överföra vibrationerna bättre eftersom de är monterade direkt på metallhuvudet under. Därför kan du köra vibratorn på en lägre hastighet och ha mindre ljud när du använder tillbehöret.

Ja!

Europe Magic Wand har en switchad strömförsörjning inuti som kan omvandla både 110 V @ 60 Hz och 230 V @ 50 Hz, så du kanske bara behöver en pluggomvandlare. Både 110 V och 230 V ger samma uteffekt när det gäller vibrationer.

Om du har en tidigare modell måste du kontrollera serienumret på din Europe Magic Wand. Om det är 15xxxxx eller högre kommer det att fungera i USA med endast en adapter för väggen. Om serienumret är 14xxxxx eller lägre behöver du förmodligen en spänningsomvandlare också, eftersom minimispänningen är cirka 120 V på dessa versioner.

Ja. Den stöder faktiskt 100v-240v, det betyder att du kan använda den i alla länder runt om i världen. Du kan ta den med dig vart du än går.

Vi får ofta frågan hur Europe Magic Wand skiljer sig från den 110 V-produkt som Hitachi hade på den amerikanska marknaden från 1968 till 2013, nämligen den legendariska Hitachi Magic Wand (HV-250R).

Det korta svaret är att vi designade Europe Magic Wand 2010 för att ge europeiska kvinnor tillgång till samma lugnande vibrationer som amerikanerna hade dyrkat i årtionden.

På utsidan har vi främst lagt till fler vibrationsalternativ (till dem som ber om mer långvarig uppbyggnad eller flera/förlängda orgasmer), säkrare giftfria material och mer hygienisk design för enklare rengöring. Allt för att möta krav från moderna kunder och lösa några av de viktigaste problemen som de amerikanska användarna av legenden hittar.

På insidan konstruerade vi en helt ny produkt för att uppfylla lagkraven för 220-240 V elektroniska enheter som säljs och används i Europa (CE-märkning).

Vi har analyserat den amerikanska legenden och för att hedra dess berömda vibrationer har vi – i motsats till andra märken – varit trogna viktiga detaljer som metallhuvudet och sladden.

För tillfället planerar vi inte att göra en uppladdningsbar version. Vi har funderat mycket på det och jag ska gärna beskriva varför vi inte fortsätter på batterivägen.

Vårt tillvägagångssätt har varit att göra en ”no nonsense” Magic Wand som prioriterar funktionalitet framför allt, särskilt de kraftfulla vibrationerna.

Ett batteri kan ha vissa fördelar, men vi har inte funnit att de uppväger de nackdelar som det också kommer att medföra. Här är våra tankar om att implementera ett batteri:

 • Med batteri måste du ha massageapparaten liggandes någonstans för att ladda efter användning. Vi tycker att det är bättre att ha möjlighet att lägga undan massageapparaten direkt efter användning. Det är tänkt att vara ett verktyg som är så användbart som möjligt, men så lite påträngande som möjligt.
 • Med ett batteri inuti behöver du en väggadapter för att ladda den. Vi föredrar att ha strömförsörjningen inuti EMW och ha en enkel kontakt med ett rent utseende.
 • Genom att ha strömförsörjningen inuti handtaget lägger vi till lite vikt till handtaget på Europe Magic Wand. Denna extra vikt sänker massageapparatens naturliga frekvens så att den kan köras med lägre hastighet utan för mycket vibrationer i handtaget. Dessa långsamma men mycket kraftfulla vibrationer är ofta att föredra.
 • Med ett batteri måste du välja mellan kraftfulla vibrationer och lång batteritid mellan laddningarna.
 • Batterier är inte bra för miljön.
 • Ett uppladdningsbart batteris livslängd är vanligtvis runt 1-2 år vid regelbunden användning vill vi att vår produkt ska hålla längre.
 • Sist men inte minst, om batteriet är ett måste, finns det andra produkter tillgängliga som redan gjort några av kompromisserna, t.ex. Lelo Smart Wand stor.
 • Såvitt vi vet är den mesta användningen av Europe Magic Wand nära ett eluttag. Europe Magic Wand har en extra lång tråd, så det är vanligtvis inte ett problem med nätströmmen. ”Kraft som får dig att le” ska vara lättillgänglig och inte behöva laddas:)

Ja. Europe Magic Wand Massager levereras mycket diskret i en vanlig brun låda utan bilder och ingen beskrivning om vad som finns i förpackningen. 100% anonymt. Din konfidentialitet är vår prioritet.

Nej. Det är tillräckligt säkert att använda EMW även om det kommer vatten in i massageapparaten. Men det kommer att förstöra den. Det finns en liten fläkt på toppen av massageapparaten så att vattnet snabbt kommer in i den.

Om du vill skydda den kan du sätta en kondom ovanpå silikonhuvudet och ner på handtaget för att göra det vattentätt upptill. Det kommer att hjälpa mycket.

Det är inte säkert att ta med den i ett badkar eller en dusch.

Först och främst – JA – Europe Magic Wand används också för ömma muskler.

Europe Magic Wand är en högkvalitativ kroppsmassageapparat – som enligt användarna också råkar vara världens bästa intimmassager. Det är min känsla att när par använder den tillsammans är kroppsmassage en viktig del. Antingen som förspel eller helt enkelt som att ha en fantastisk avkopplande stund tillsammans.

Har du en fråga?

Vi är här för att hjälpa dig. Du hittar de vanligaste frågorna i vår FAQ. Ta en titt innan du ställer en fråga så att du inte behöver vänta på att vi ska svara Vi ser fram emot att höra från dig!