Exklusiva tillbehör för Europe Magic Wand

magic wand accessories

Tillsammans med experter och användare har vi utvecklat tillbehör till magic wand som ger ny funktionalitet till de välkända kraftfulla vibrationerna.

Våra specialdesignade tillbehör rekommenderas av experter

”Genius är en bra och effektiv extra gimmick om du vill utforska din g-punkt utan att få en domnad arm.”

  • Magiska vibbar

Typer av tillbehör

Ur lådan kommer Europe Magic Wand med det ursprungliga silikonhuvudet. En enkel silikonhätta med EVA-skum på insidan. Vi kallar det Vintage Touch.

Detta beror på att locket ger den mest klassiska Magic Wand upplevelsen. Det är den huva som är mest trogen historien och arvet från Hitachi Magic Wand som presenterades för amerikanska kvinnor för över 40 år sedan.

Genio och Genius är våra ikoniska accessoarer som utvecklar sin fulla potential när du arbetar med din kropp. De är utvecklade tillsammans med experter på kvinnors anatomi.

Silky Touch ger rena, råa vibrationer insvepta i modernt silkeslent silikon. Silky Touch är vår idé om en keps som erbjuder vibrationer så nära den legendariska Vintage Touch som möjligt, endast i ett rengöringsvänligt 100% silikon.

En kort översikt över hur den mjuka/fasta ytan upplevs.

  • Genio och Genius: Solid
  • Vintage Touch: Mjuk
  • Silkeslen touch: Mitten
magic wand massager accessories

Genio

Ett hav av stimulans

Genio är en levande kombination av ytor. Till skillnad från Vintage Touch, Silky Touch och Genius, som alla har helt släta ytor, har Genio något för alla smaker och tillfällen.

Texturerad och slät. Böjda former. Ytor och kanter. Genio har allt och är lätt utbytbart. I kombination med de 6 hastigheterna och det varierande trycket på handtaget kommer Genio att ge dig nya möjligheter till stimulering.

Du kanske tycker att Genio är mest intressant i lägre hastigheter där du verkligen kan känna de olika ytorna, men tveka inte att utforska de djupa intensiva vibrationerna som finns i högre hastigheter. Genio är tillverkad av fast silikon och vibrerar mycket effektivt.

Genio monteras direkt på Europe Magic Wands metalhead efter att ha tagit bort den klassiska Vintage Touch.

Genio

Geni

Med fokus på G-punkten

Genius är designad speciellt för G-punktsmassage. Den kombinerar G-punktsstimulering med uppmärksamhet på både klitoris och blygdläppar. Du kan också välja att använda den enbart för klitorisstimulering.

Genius används också för anal stimulering och mild massage av brösten, örsnibbar eller andra erogena zoner.

Genius monteras direkt på Europe Magic Wands metallhuvud efter att ha demonterat den klassiska Vintage Touch. Den är avsedd att användas vid de 4 lägsta hastigheterna.

För att förlänga livslängden på din Europe Magic Wand rekommenderar vi att du endast använder Genius vid de 4 lägsta hastigheterna. Det är mer än tillräckligt.

Vi rekommenderar också att du INTE använder Genius på Hitachi Magic Wand eller Magic Wand Original, eftersom dessa endast har 2 hastigheter som motsvarar Europe Magic Wands två högsta hastigheter.

wand vibrator accessories

Silkeslen touch

Rena, råa vibrationer

Silky Touch är det sista tillskottet till stammen av accessoarer. Den är gjord av 100% silikon. Den är silkeslen, men samtidigt stark och mycket hållbar.

Silky Touch är designad för att leverera en upplevelse så nära den klassiska Vintage Touch som möjligt men i ett mer slitstarkt och lättstädat material.

De inre lamellerna gör Silky Touch mjukare, lättare och smidigare än både Genius och Genio.

Kombinationen av den silkeslena ytan och de solida lamellerna gör att Silky Touch känns både mjuk och hård, beroende på hastighet och tryck.

Det är ett tillbehör utan krusiduller – ren vibration – hög renhet. Bra i alla 6 hastigheter. Bra till det mesta. Perfekt för helkroppsmassage.

Silky Touch monteras direkt på Europe Magic Wands metallhuvud efter att ha tagit bort den klassiska Vintage Touch.

wand vibrator accessories

Vintage Touch

En älskad klassiker

Vintage Touch har en slät yta och en mjukhet som förknippas med Hitachi-huvudet i plast som presenterades för amerikanska kvinnor för över 40 år sedan.

Tillverkad i silikon finns det dock inga hållbarhetsutmaningar eller ohälsosamma ingredienser. Dessutom kan Vintage Touch enkelt tas av och på igen tack vare den praktiska designen. Både av hygieniska skäl, men också för att det ska vara enkelt att byta till andra tillbehör.

Kepsen är mjuk och skön mot huden och har en insida i svart EVA-skum. EVA-skum är samma material som används i madrasser.

När du köper en Europe Magic Wand ingår ett Vintage Touch-huvud. Du kan naturligtvis köpa Vintage Touch som reservdel eller extra tillbehör. Till exempel om du vill ha ett huvud för olika situationer, eller om det finns flera användare som var och en arbetar med det klassiska huvudet.

Om du letar efter den mest ”klassiska” Magic Wand upplevelsen bör du hålla dig till Vintage Touch-huvudet.

hitachi vibrator accessories

Hygieniska material

Hälsosamt silikon: En kärlek till detaljer.

Material av betydelse

Silikon är mycket robust mot kemikalier. När den är helt ren är den känd som ”livsmedelsklassad” eller möjligen ”medicinsk silikon”. Det betyder att den inte släpper ut kemiska ämnen eller bryts ned när den ligger i din nattdukslåda.

Silikonet vi använder för våra tillbehör är silikon av livsmedelskvalitet. Den renaste kvaliteten. Silikonet är alltid helt slätt när det är färskt ur formen. Våra tillbehör har genomgått en extra process som ger dem en helt matt och silkeslen yta.

Silikon tål nästan vad som helst utom silikonbaserade glidmedel. Dessa kommer så småningom att försämra ytan på silikonet. Om du vill använda smörjmedel med dina tillbehör, se till att använda vatten- eller oljebaserade produkter som kokosolja.

Alla våra produkter har testats av ett externt laboratorium och är 100% fria från ftalater.

body wand accessories
  • 100% silikon

    Det avtagbara silikonlocket är 100 % silikon (yttre del), som är ftalatfritt. Det är den närmaste kopian av huven som används på den gamla Hitachi Magic Wand. Den enda skillnaden är att Hitachi Magic Wands utsida var gjord av relativt hårt plastmaterial, vilket gör den svår att demontera.

    Vi har valt att göra den yttre delen av 100% silikon. Vi är inte fans av plast mot huden. Den inre delen av huvudet är gjord av EVA-skum som också finns i madrasser.

    Den runda kepsen med kula känns mjuk och skonsam mot huden och intima delar.

  • Lätt att rengöra

    Silikonlocket är avtagbart och lätt att rengöra och desinficera.

    De specialdesignade tillbehören för Europe Magic Wand, inklusive Genio, Genius och Silky Touch silikonhuvuden, är gjorda av solid 100% silikon och ännu lättare att rengöra.

    Silky Touch är tillverkad som ett alternativ till Vintage Touch och kan rengöras på insidan. Lamellerna inuti Silky Touch håller vikten nere, vilket gör den mjukare än Genio och Genius.

Vintage Touch med EVA-skum inuti

Vintage Touch surface

Vintage Touch-yta

Silky Touch inside

Silky Touch insida

Silky Touch surface

Silky Touch-yta

Genio and Genius

Genio och Genius

Noggrant avstämd fasthet

Silikon finns i flera olika densiteter. Dessa kallas ”strandkvaliteter”. Varje tillbehör till Europe Magic Wand är testat och finjusterat i hårdhet för att ge den mest optimala överföringen av vibrationer.

Om strandlutningen är för låg – dvs. silikonet är för mjukt – vibrationer går förlorade. Om strandlutningen är för hög – dvs. silikonet i tillbehöret är för hårt – vibrationerna kommer att kännas som slag mot huden. De ska inte känna så här. Du kan jämföra det med att känna vibrationer antingen genom en kudde eller en hammare. Ingen av dem är optimal.

I utvecklingen av våra produkter har vi undersökt de olika styvheterna utifrån krav på vibrationer, ljud, funktionalitet och hur lätt tillbehören kan tas av och på igen.

Silikon är ett vanligt material för sexleksaker och tillverkas för alla specifika ändamål. Dessutom har silikon en viss elasticitet, vilket gör det lätt att använda. Silikon kan tillverkas i olika densiteter. Genius, till exempel, är gjord av en ganska hård silikon.

Montering i detalj

Medan de yttre designerna är skapade av specialister på sexuell anatomi, har en ingenjör designat insidan för att säkerställa den mest optimala monteringen med fokus på funktion och användarvänlighet.

Våra tillbehör monteras därför direkt på metallhuvudet. Det ursprungliga vita huvudet (Vintage Touch) tas bort och ersätts med till exempel Genius. Tillbehör från andra tillverkare är monterade på utsidan av originalhuven och tappar kraft, vilket innebär att massageapparaten måste köras med högre hastighet för att ge samma kraft.

När du monterar direkt på metallhuvudet uppnår du den mest effektiva spridningen av vibrationer. Tillbehör för Europa Magic Wand greppar metallhuvudet och sitter stadigt. Således överförs vibrationerna till din kropp med full styrka.

Detta innebär att du kan uppleva kraftfullare vibrationer vid lägre hastigheter med Europe Magic Wand-tillbehör. Det sliter mindre på din massageapparat och ger mindre ljud.

wand accessories

Enkel rengöring

Vintage Touch har en kärna av skum under silikonytan. Ytan kan rengöras med rengöringsmedel avsedda för silikonleksaker, men vi rekommenderar varmt vatten och oparfymerad tvål. Se bara till att huven är helt torr innan du sätter ihop den igen.

Genius, Genio och Silky Touch är rena silikonprodukter. De kan rengöras i vatten och tvål eller rengöringsmedel som är speciellt avsedda för silikon. De kan också desinficeras genom att koka dem i 5 minuter i vatten. Återigen, kom ihåg att de måste vara helt torra innan de monteras igen.

hitachi magic wand with attachments