• Vårt uppdrag

    Vi hjälper kvinnor att leva ett hälsosammare och lyckligare liv – en orgasm i taget.

En depression och förlorad förmåga att nå orgasm. Här är historien bakom Europe Magic Wand och varför vi blev passionerade för sexuellt välbefinnande, säkerhet och kvalitetsdesign.

Europe Magic Wand är definitionen av ett life hack. Bättre än löparskor, yogamatta eller meditationskuddar. När du hör talas om kvinnor som använder orgasm som en depressionsbehandling utan medicinering, är orgasmerna förmodligen inte den enda orsaken till deras botemedel. Det råder dock ingen tvekan om att sexuellt välbefinnande får för lite uppmärksamhet i förhållande till hur viktigt det är för vårt välbefinnande.

Europe Magic Wand föddes ur frustration över all skit vi erbjöds när vi sökte lösningar på ett mycket grundläggande och naturligt mänskligt problem. Först letade vi bara efter en 230 V-stav som var laglig att sälja och använda i Europa. Vi testade allt som var möjligt. Efter ett år gav vi upp. Lite upprörda över det dåliga urvalet bestämde vi oss för att göra vårt eget.

Under de senaste åren har utbudet av produkter förbättrats i takt med att branschen har blivit mer mainstream. Det är dock fortfarande en lång väg att gå mellan de Magic Wands som kan ge dokumentation för Europas lagstadgade säkerhetskrav för elektriska apparater. Vår specialitet är att erbjuda en unik produkt med fokus på säkerhet, kvalitet och funktionalitet.

Europe Magic Wand är, enligt min mening, inte bara en sexleksak. Sexleksaker är något du använder för att piffa upp saker och ting i sovrummet. Det är inte en felaktig tillämpning av Europe Magic Wand, men den kan göra mycket mer än så. Det blir lätt en livskamrat som du inte förändrar även om din partner eller din livssituation förändras.

Idag är det en del av en livsstil där jag tar ansvar för min kropp och mitt välmående, bland annat genom att ha enkel tillgång till de orgasmer jag vill ha.

Som de flesta människor lever jag ett liv med många motsatta roller och plikter. Jag älskar det, men jag är medveten om vad det kräver av mig. Life hacking är därför en naturlig del av mitt liv.

Jag hoppas att du vill göra dig själv tjänsten att vara kreativ med din Europe Magic Wand. Utforska dess alternativ när du kartlägger dig själv. Ensam eller med en partner. Oavsett om det är depressionsbehandling utan medicinering, avslappning, förförelse, lek eller orgasmer du är ute efter så spelar det ingen roll. Låt fantasin vägleda dig. Du kommer inte att ångra dig.

Världens bästa instrument för kvinnliga orgasmer

Hur det började: Depression och uteblivna orgasmer

När jag drabbades av en svår depression för mer än 10 år sedan fick jag länge antidepressiv medicin utskriven. Många biverkningar är ofta förknippade med antidepressiva läkemedel. Jag drabbades inte allvarligt av de många biverkningarna, men drabbades av en av de vanligaste: jag hade mycket svårt att få orgasm.

Att behöva kämpa för sina orgasmer gör inget bra mot depression. Med förlusten av orgasmer går du också miste om många hälsosamma och stressreducerande hormoner.

När du vägleder dig själv ut ur missnöje måste du fokusera på både mentalt och fysiskt välbefinnande. Sexuellt välbefinnande är möjligen föreningen av de två och viktigare än både mindfulness och enbart träning. Det råder ingen tvekan om att när du kämpar mot depression måste du samla ”lyckohormoner” på alla möjliga sätt, och orgasmer är supereffektiva. Life hacking när den är som bäst.

Jag anser inte att en orgasm är en förutsättning för ett välfungerande sexliv. Men jag tror att oförmågan att nå orgasm kan ta så mycket plats i våra huvuden att det blir ett problem.

Lyckligtvis hade min pojkvän inte förlorat sin kraft på grund av depressionen, så han sökte lösningar.

Kristine Frisenfeldt Horn

Kristine Frisenfeldt Horn

Ingenjör och kvinnan bakom Europe Magic Wand

Utveckling med fokus på kvalitet och säkerhet

Jesper och jag har alltid varit snabba med att gå från tanke till handling. Så efter att ha undersökt marknaden fann vi att de produkter som erbjöds europeiska kvinnor inte på något sätt levde upp till vare sig våra krav på kvalitet eller lagstiftningens krav på elektriska produkter, och vi bestämde oss för att göra något åt det. Vi uppdaterar regelbundet vårt Magic Wand test. Klicka här om du vill läsa mer.

Det tog ett år att utveckla den elektronik som behövdes för att vår massageapparat skulle accepteras för användning och försäljning i Europa. I januari 2012 sålde vi den allra första Europe Magic Wand.

Sedan dess har några andra också lagt bud på en Magic Wand till den europeiska marknaden. Tyvärr har branschen inte en lång historia av registrerade produkter. Både konsumenter och återförsäljare är ofta helt omedvetna om sin skyldighet att se till att tillverkaren följer lagarna för elektriska apparater.

I andra branscher är det återförsäljaren som ber tillverkaren om dokumentation av sina varor. Det händer aldrig i den här branschen. Våra återförsäljare blir ofta ganska förvånade när vi skickar en länk till dokumentation som visar hur våra produkter uppfyller gällande lagstiftning.

Konsumenterna skulle bli rasande om de upptäckte att de hade köpt en kaffemaskin som inte uppfyllde de lagstadgade säkerhetskraven. Jag förväntar mig att bevakning av vår bransch kommer att bli ett krav, och testning (något som vi har levererat från dag ett) en självklarhet. Detta kommer att rensa ut en hel del Magic Wands på marknaden.

Kristine Frisenfeldt Horn & Jesper Rubech

Kristine Frisenfeldt Horn & Jesper Rubech

Mest sålda massageapparat

Vi har lagt ner mycket arbete på det här projektet. Vi flyttade vår familj till Asien i 2 år för att vara närmare produktionen och för att hålla levnadskostnaderna nere medan vi byggde upp verksamheten.

Idag använder experter Europe Magic Wand som ett riktmärke när de testar nya produkter på marknaden. Det är vi naturligtvis stolta över. Vi är också stolta över att de återförsäljare vi arbetar med ofta har Europe Magic Wand på sina topp 5 bästsäljarlistor.

Men det bästa är att få meddelanden från kvinnor och par och höra hur stor skillnad Europas Magic Wand har gjort i deras liv. Det bekräftar min egen övertygelse om att sexuellt välbefinnande är ett mycket mer grundläggande krav än både fysiskt och psykiskt välbefinnande, som båda får så mycket uppmärksamhet idag.

Tillgång till orgasmer på flera nivåer

Ironiskt nog tror jag att Europe Magic Wand har gett många orgasmer bara genom att ligga i nattduksbordet som en garanti för att det alltid är möjligt. Det ger sinnesro att njuta av nuet, både för sig själv och sin partner. Prestationsångest eller tanken att orgasmer uppnås av en slump eller tur är ett minne blott. Du ska inte underskatta känslan av att ha makt över ditt eget liv, inklusive ditt eget sexliv.

Om du har en Europe Magic Wand inom räckhåll kan du koppla av och njuta av nuet med dig själv eller din partner – utan att behöva oroa dig för att få orgasm. Det ger lugn, självförtroende och en närvaro som, som de flesta vet, är de bästa förutsättningarna för att uppnå orgasm.

Så när våra återförsäljare säljer Europe Magic Wand med en orgasmgaranti, ser jag det som möjligt i mer än en bemärkelse. Det kanske låter lite ytligt, men ”Magic Wand” är inte en helt fel term för detta lifehack.

  • Om du vill ha magi

En stor förbättring jämfört med befintliga modeller

Den populära wand eller ”magic wand” introducerades av japanska Hitachi på den amerikanska marknaden i början av 70-talet. Hitachi Magic Wand tillverkades som en axelmassager, men blev snabbt en ikon i ”frigörelsen av den kvinnliga orgasmen”, tack vare den populära orgasmexperten Betty Dodson.

Hitachi Magic Wand var tillgänglig i USA fram till 2013.

Magic Wands tillverkades sedan i många varianter för den amerikanska marknaden vid 110 V och användes i konst, parterapisessioner, forskning, på orgasmkurser och som sexleksaker. Den fick smeknamnen ”Cadillacen” och ”Vibratorernas drottning”. Under de senaste åren har den ikoniska Magic Wand dykt upp i serien ”Sex and the City” och boken ”Fifty Shades of Grey”. Det var dock inte förrän 2012 med Europe Magic Wand som Europa fick en stav designad för den europeiska marknaden på 230 V.

Bara ett år efter att vi lanserade Europe Magic Wand fick vi ett stort erkännande från Betty Dodson som tycker att vår Magic Wand är en förbättring jämfört med alla andra befintliga modeller. TACK! Vi är mycket stolta över den fina recension som Betty Dodson gav Europe Magic Wand-vibratorn 2013:

”Jag har experimenterat med många olika typer av vibratorer men kom fram till att Magic Wand från Hitachi var bäst. Men när jag drev grupper i Amsterdam, Köpenhamn och Oslo var vi tvungna att använda omvandlare som så småningom förkortade vibratorns livslängd. Men ingen brydde sig om att göra en europeisk modell, och ändå krävde kvinnorna sina wands.

Efter årtionden har detta förändrats! En kvinnlig ingenjör från Danmark och hennes team har tagit de europeiska kvinnornas sexuella välbefinnande på allvar och skapat en Magic Wand för dem.

Äntligen har våra europeiska systrar en egen Magic Wand med rätt ström och förbättrade hygieniska detaljer. Och jag måste tillägga att européerna inte har väntat förgäves. Europe Magic Wand är en stor förbättring jämfört med de befintliga modellerna!”

Med kärlek

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
1

Mjukt huvud i 1,5 mm silikon + 6 mm PU-skum

2

Gjutet aluminiumhuvud

3

Pendelns vikt

4

Flexibel metallfjäder minskar vibrationer i axeln

5

Monteringen är gjuten med silikon för att minska buller

6

Ventilation

7

Kraftfull motor 6 – 30W i tyst fjädring

8

6 hastigheter 2800 – 6000 RPM

9

Hygienisk knappdesign för enkel rengöring

10

Knapparna är formade så att de kan hittas i mörker

11

Strömförsörjning 5 – 30W

12

Längd 32cm.
Vikt 667g

13

Ftalatfri ABS-plast

14

Nätanslutning och ingen laddning

15

Lång kabel för extra rörelsefrihet

Europe Magic Wand är en klassiker som levererar precis som utlovat. Det garanterar en orgasm från ”kallstart” Det gör helt enkelt allt arbete.

Tillbehör för Europa Magic Wand

Europe Magic Wand levereras med en mjuk, klassisk topp i silikon. Vi kallar det ”Vintage Touch”. Den uppfyller de flestas behov, men om du vill utforska med din nya bästa vän har vi designat några tillbehör som öppnar upp för ännu fler möjligheter.

Det ikoniska tillbehöret för Europe Magic Wand har utvecklats med stort fokus på den kvinnliga fysiologin och monteras direkt på metallhuvudet för att uppnå bästa möjliga överföring av vibrationer. Designbriljansen från vår skandinaviska designer är tillverkad av bästa möjliga silikonkvalitet