• Recensioner

Rekommenderas av experter

Rekommenderas av experter

Vi lanserade Europe Magic Wand 2011. Idag används detta kraftfulla mirakelverktyg av experter som ett riktmärke när de testar nya produkter på marknaden.

Bara ett år efter lanseringen av den första certifierade europeiska versionen av Magic Wand fick vi beröm av Betty Dodson. Den erkända gurun för kvinnliga orgasmer proklamerade att vår Magic Wand var en förbättring av alla befintliga modeller. Tack Betty! Vi är mycket stolta över denna briljanta recension som Betty Dodson gav Europe Magic Wand-vibratorn 2013:

”Jag har experimenterat med många olika typer av vibratorer men kom fram till att Magic Wand från Hitachi var bäst. Men när jag drev grupper i Amsterdam, Köpenhamn och Oslo var vi tvungna att använda omvandlare som så småningom förkortade vibratorns livslängd. Men ingen brydde sig om att göra en europeisk modell, och ändå krävde kvinnorna sina wands.

Efter årtionden har detta förändrats! En kvinnlig ingenjör från Danmark och hennes team har tagit de europeiska kvinnornas sexuella välbefinnande på allvar och skapat en Magic Wand för dem.

Äntligen har våra europeiska systrar en egen wand med rätt ström och förbättrade hygieniska detaljer. Och jag måste tillägga att européerna inte har väntat förgäves. Europe Magic Wand är en stor förbättring jämfört med de befintliga modellerna!”

Med kärlek

Europe Magic Wand är en klassiker som levererar precis som utlovat. Till och med från ”kallstart” gör den helt enkelt allt arbete.

Jag rekommenderar absolut användningen av Europe Magic Wand till kvinnor och män med depression.

Jag är en utrustningsnörd, använder alltid det bästa. Skjut med PHASE ONE och använd bara Europe Magic Wand för bra vibrationer. En sexleksak för seriösa nöjeslystna.

Amazon recensioner

86 % av alla människor ger minst 4 stjärnor på Amazon – De flesta ger 5

Vi är stolta över de fantastiska recensioner vi får på Amazon. 75% av våra recensenter ger oss 5 stjärnor. Är du nöjd med din Europe Magic Wand? Skriv en recension på Amazon

Orgasm garanti ??? Oh ja!!!

Tja folk, jag, var verkligen skeptisk – orgasm garanti? Trodde inte på det! Men sedan när paketet kom provade jag det direkt med min fru, och jag har aldrig sett henne så här! Värt varenda krona! Jag skulle köpa den igen direkt! Topp!
Redigerad och översatt från tyska

Mr. Wand ger mycket glädje

För att citera damen i mitt hjärta: Mr. Wand (hennes smeknamn för Europe Magic Wand) ger inte bara stor avkoppling utan också mycket glädje. Den är lätt att rengöra – du kan ta isär massagehuvudet och skölja det under rinnande varmt vatten. Den ligger underbart i handen och vibrationsintensitetsinställningarna kan variera massagen därefter. En mycket bra investering, som ger enorm glädje till alla inblandade.
Redigerad och översatt från tyska

Bara wow!!

OJ… Europe Magic Wand håller vad den lovar och är värd varenda euro. Inga andra leksaker kan konkurrera. Varje kvinna borde ha en.
Redigerad och översatt från tyska

Det är helt galet

Riktigt bra massageapparat, som håller vad den lovar. Och det kan till och med lösa dåliga spänningar också. Kraften minskar inte, inte ens efter lång och intensiv användning och den är lätt att rengöra. Om du vänjer dig vid volymen är det riktigt bra 🙂
Redigerad och översatt från tyska


ABSOLUT NÖJDHETSGARANTI !!

Jag brukar hålla tillbaka med superlativ, särskilt med en produktrecension, men i det här fallet … ABSOLUT ORGASMGARANTI, både för kvinnor och med matchande tillbehör för manliga användare !! Termen ”magi” är helt rätt! Tack vare strömanslutningen med en tillräckligt lång kabel slipper du de vanligtvis pinsamma hektiska batteribytena som med konventionella vibratorer! Enheten har 5 intensitetsnivåer, och de flesta kommer redan att få valuta för pengarna på nivå 1 efter bara några minuter! 100% nöjdhetsgrad! Om du vill sätta ett sista slut på frustrationen i sängen, bara vill ha mer intensiva upplevelser eller bara vill spara tennisarmen, är detta ett ABSOLUT MÅSTE!
Redigerad och översatt från tyska

Briljant

Mycket bra, är den andra vi har då den första var lite sliten efter tre år. 100% orgasmgaranti för min fru … Min fru är i orgasmhimlen!
Redigerad och översatt från tyska

Rekommenderas bara!

Jag har länge sökt äntligen hittat något vettigt. Rekommenderas bara! För kvinnor som inte är fullt så känsliga och vill ha det lite hårdare.
Redigerad och översatt från tyska

En välsignelse

En lugnande massage av vilken del av kroppen som helst med olika vibrationsnivåer, beroende på behov eller önskemål.
Redigerad och översatt från tyska

Produkten uppfyller helt mina förväntningar

Efter att ha sökt på internet hittade jag det, fattade beslutet och beställde. Utmärkt! Ett stort tack …
Redigerad och översatt från tyska

Läs många fler recensioner på Amazon.de

Se recensioner från Pinterest

Följ oss, gilla oss, tagga oss: #europemagicwand

Video recensioner

Har du skrivit en recension som du tycker att vi borde dela med oss av? Kontakta oss med en länk så lägger vi upp den på sajten.

Recensioner

Utvalda recensioner och rekommendationer

Europe Magic Wand är en europeisk kvinnas svar på behovet av en klassisk och äkta wand massageapparat